S'HA ACABAT EL BRÒQUIL SCP som joves agricultors de Mataró que cultivem quasi 3 hectàrees de conreu ecològic certificat pel CCPAE a la zona de les Cinc Sénies (Mataró) i a Sant Vicenç de Montalt.

El projecte va començar pels volts del 2011, quan es va decidir reactivar les terres ermes de l'avi Lluch, i cultivar-les respectant el medi ambient i apostant per varietats tradicionals. Després del pas de molta gent i diversos canvis en el projecte, ara som quatre treballadors que ens dividim entre la producció i la distribució.

Oferim cistelles a particulars que portem al seu domicili, venem a mercat, i també servim a l'engròs a escoles, cooperatives, restaurants i botigues.

Tot allò que oferim és 100% ecològic i certificat pel CCPAE, ja sigui producte propi, d'EcoMaresme o d'altres productors/distribuïdors. Apostem pel circuit curt, eliminant intermediaris innecessaris i oferint un preu el més ajustat possible. Excepte en casos excepcionals, oferim només producte nacional i prioritzem el de proximitat. A través de la cooperativa ecoMaresme aconseguim fruita directament de productors de Girona i Lleida, i ens programem cultius entre nosaltres per intercanviar-los un cop per setmana, tot ben fresc i del Maresme.

El nostre equip:

Elm

Sóc el nét d'en Pipes (l'avi Lluch) i amo de les terres. M'encarrego de la planificació i la producció, el que fa anar el tractor i qui remena les cireres a l'hort. Topògraf de formació, vaig fer un munt de cursets per ampliar la meva formació... que anem continuant amb cursos i amb l'aprenentage d'un any per l'altre en aquest ofici.

Ivan

Sóc l'altre soci, Enginyer Tècnic Agropecuari. M'encarrego de donar un cop de mà a l'hort amb el tema de les plagues, malures o bon creixement de les verdures i de l'abastiment, muntatge i gestió per al muntatge de les cistelles, comandes i preparació del mercat.

Bourama

Sóc l'encarregat de camp i em dedico al seu manteniment, a la collita i ha estar bén alerta de qualsevol inici d'alguna plaga o malura.

 

 

 

 

.